شناسه خبر: ۱۶۴۵۴۱
لینک کوتاه کپی شد

پایداری سامانه بارش‌زا و ناپایدار جوی در خراسان رضوی

کارشناس پیش بین هواشناسی خراسان رضوی گفت: هم اینک طبق نقشه های هواشناسی همچنان سامانه ناپایدار جوی و بارش زا در استان فعال است و در شهرستان های قوچان، فریمان و کلات، بارش برف و در نیشابور و سرخس، مه گرفتگی وجود دارد

پایداری سامانه بارش‌زا و ناپایدار جوی در خراسان رضوی

به گزارش مشهد فوری؛ آذر رضایی پور افزود:با ادامه فعالیت این سامانه تا فردا شاهد ریزش برف و باران در نواحی کوهستانی و بارش های رگباری با احتمال وقوع سیلاب و رواناب در نیمه جنوبی استان هستیم.

وی اضافه کرد:روند افزایشی دما به حدی است که دمای مشهد از چهار درجه کنونی به ۱۵ درجه در اواسط هفته آینده افزایش خواهد یافت.

کارشناس پیش بین هواشناسی خراسان رضوی گفت:هم اینک دمای هوا در مشهد چهار درجه است که در گرمترین ساعات به هفت درجه و در سردترین ساعات به صفر درجه می رسد.

رضایی پور افزود:در ۲۴ ساعت گذشته ریوش با دمای منفی ۲ درجه سردترین و داورزن با ۱۲ درجه گرمترین نقاط استان خراسان رضوی بودند.

وی اضافه کرد: بیشترین میزان بارندگی نیز در نیشابور با حدود ۲۷ میلی متر بارندگی ثبت شده است

 

ارسال نظر