بهرهبرداری از نخستین مدرسه صنعتیسازی کشور در مشهد
نخستین مدرسه به روش صنعتیسازی و با استفاده از پانلهای مسلح AAC برای اولین بار در کشور با حضور معاون فنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و فرماندار شهرستان مشهد مقدس به بهرهبرداری رسید.
به گزارش مشهد فوری در آئین بهرهبرداری و رونمایی از طرحهای ارتقاء عدالت آموزشی و پرورشی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به صورت ویدئو کنفرانس، آموزشگاه ۱۲ کلاسه علوی ۱۳ آبان با اعلام حجت الاسلام و المسلمین گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در مشهد افتتاح شد.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس در این مراسم ضمن تبریک آغاز بهار علم و دانش به دانش آموزان، اظهار کرد: شهر مشهد به دلایل زیادی در برخی از حوزهها با کمبود روبهرو بوده و یکی از این حوزهها موضوع فضای آموزشی دانش آموزی است که این یک نقیصه بود اما امروز به همت مردان بزرگ این نقیصه در حال مرتفع شدن است.
محسن داوری ابراز کرد: اعتراف میکنم تلاش زیادی کردیم ولی فکر نمیکردیم امروز با تحولی این چنین در حوزه احداث مدارس مواجه شویم. باید گفت؛ امروز کسانی که در این عرصه فعالیت میکنند از عزیزانی که در دفاع مقدس جهاد کردند، کار سنگینتری انجام میدهند.
وی ضمن قدردانی از اداره کل نوسازی مدارس خراسان رضوی این مجموعه را نمونه دانست و گفت: امروز به همت این مجموعه و طی اقدامی انقلابی، آموزشگاهی که سال قبل کلنگ آن به زمین خورده بود، به بهرهبرداری رسید.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس با اشاره به برکات انقلاب اسلامی، «بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی» را از ابتکارات حضرت امام خمینی (ره) نامید تا مناطق محروم کشور نیز از امکانات بهرهمند شوند.
معاون فنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در ادامه این مراسم اظهار کرد: «فضا» معلم سوم دانش آموزان است که باید به عنوان یک کانون اصلی به آن توجه کرد و مورد دیگر مدرسه است که قدر و منزلت آن بیشتر در دوران کرونا آشکار شد.
عبدالهی افزود: براین اساس؛ خود مدرسه کانون توسعه و تحول بوده و آنچه شعار سند تحویل بنیادین است بر این نکته تمرکز دارد که همه اتفاقات از مدرسه شروع میشود و باید به حوزه مدرسه و مدرسهسازی توجه کنیم.
وی بیان کرد: در آموزش و پرورش به دنبال آن هستیم تا در جاهایی که تراکم دانش آموزی وجود دارد، به سمت احداث مدرسههایی با کیفیت در حداقل زمان ساخت برویم لذا محصولی که امروز مشاهده میکنیم، مدلی است که انشاءالله در کشور به مانند آن احداث خواهد شد.
معاون فنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور این مدرسه را بومی استان خراسان رضوی عنوان کرد و گفت: در استان خراسان رضوی تراکم دانش آموزی زیاد میباشد که با این تکنولوژی تدبیری برای آن به صورت خواهد گرفت. باید گفت؛ ساخت چنین فضاهایی در نقاط پرتراکم کلانشهرهایی مثل مشهد بسیار ضروری است.
عبدالهی در پایان تصریح کرد: حدود ۱۷۰۰ مدرسه را با حدود ۸ هزار کلاس درس طی یک هفته آینده افتتاح میکنیم و در واقع روزانه ۹ مدرسه با ۳۵ کلاس درس ساخته میشود که باید از بنیادهای همراه و خیرین مشارکت کننده قدردانی کرد.
لازم به ذکر است؛ به همت اداره کل نوسازی خراسان رضوی و با مشارکت بنیاد علوی این مدرسه دوطبقه با زیربنای ۱۲۰۰ مترمربع در حاشیه شهر افتتاح شد.
ارسال نظر