۸ هزار ساعت پرواز با جنگنده، «پورعلی» را از مفاخر مشهد کرد
بیش از ۸ هزار ساعت پرواز با جنگنده خلبان پورعلی را برگزیده دیپلم افتخار رویداد نشان مشهدالرضا (ع) کرد.
خلبان عباس پورعلی در خصوص کسب دیپلم افتخار دومین رویداد نشان مشهدالرضا (ع)، گفت: در دوران رژیم گذشته در سال ۱۳۴۸ به نیروی هوایی پیوستم، بخاطر استعدادی که داشتم یک سال بعد برای فراگیری تکنیکهای پرواز f۴ عازم آمریکا شدم.
این چهره برگزیده رویداد نشان مشهدالرضا (ع) افزود: در برگشت به کشور در بندرعباس به عنوان معلم خلبان مشغول کار شدم تا این که پیروزی انقلاب اسلامی اتفاق افتاد و همراه دریای انسانهای شهادت طلب و پر انگیزه به اقیانوس وفاداران امام خمینی پیوستم.
وی ادامه داد: با شروع جنگ تحمیلی به همراه دیگر راست قامتان نیروی هوایی نظیر شهید بابایی و شهید دوران، پای در رکاب جنگندههای اف ۴ گذاشتیم تا در برابر دشمن متجاوز ایستادگی کنیم.
پور علی بیان کرد: ۸ هزار ساعت پرواز موفق در کارنامهام وجود دارد، در همه سالهای دفاع مقدس در لباس خلبان و رزمنده در صحنه نبرد بودم و با فرماندهان نسل اول نظیر محسن رضایی، شمخانی، شوشتری در سپاه و امیران سرافراز ارتش همرزم و هم سنگر بودهام.
پورعلی اظهار کرد: در این سالها علاوه بر مدیریت آشیانه پرندههای رزمی جمهوری اسلامی، جانشین عملیات نیروی هوایی بودم و در زمره اولین افسرانی بودم که درجه سرتیپ تمام را از دستان با کفایت مقام معظم رهبری دریافت کردم.
امیر سرتیپ پورعلی که کتاب «در محضر کلنل» راوی زندگی پر افتخار او در سالهای نبرد با متخاصم است، گفت: در دهه ۷۰، فرماندهی پایگاه ۱۴شکاری امام رضا (ع) را برعهده گرفتم و بعد از سالها به شهر زادگاه خود بازگشتم تا در دیار قدیمی مشهد زندگی کنم.
امیر پورعلی افزود: رویداد نشان مشهدالرضا (ع) از آن حیث که معرف چهرههای این دیار در عرصههای گوناگون است کاری مغتنم و در خور تشکر است.
عباس پورعلی، خلبان جنگنده اف ۴، بیش از ۸ هزار ساعت پرواز با جنگنده، جزء اولین خلبانان در عملیات کمان ۹۹ در سال ۱۳۵۹، همرزم شهیدان بابایی و دوران و فرمانده پایگاه ۱۴ شکاری امام رضای مشهد است.
این خلبان پیشکسوت پس از جنگ نیز از بکارگیری تجربه هایش در مسیر تعالی سرزمینش دریغ ندارد و در دفتر فرماندهی کل قوا با همه وجود مشورت میدهد.
ارسال نظر