تصمیمگیری وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری کلاسهای جبرانی دانشآموزان
وزیر آموزش و پرورش گفت: در خصوص برگزاری کلاسهای جبرانی پس از تعطیلات، در حال بررسی هستیم و نیاز به برگزاری کلاس داریم؛ پس از ارزیابی، تصمیم خواهیم گرفت که چه تعداد کلاسهای حضوری لازم است.
علیرضا کاظمی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت اجراییسازی سند تحول بنیادین اظهار کرد: برای اجرای این سند ۱۴۷ پروژه تعریف کردهایم که تضمینکننده اجرای آن در مدارس است. برای هر یک از این پروژهها نقشه و برنامه اجرایی مشخصی تدوین شده و در حال پیگیری هستیم.
وی با اشاره به اهمیت آسیبهای اجتماعی تصریح کرد: یکی از دغدغههای جدی مقام معظم رهبری آسیبهای اجتماعی بوده که به عنوان یکی از بزرگترین تهدیدات کشور مطرح شده است. به اعتقاد من، تغییرات فرهنگی و آسیبهای اجتماعی در اذهان و باورهای دانشآموزان، مهمترین مسیر نفوذ دشمن است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این موضوع یکی از اولویتهای اصلی وزارتخانه بوده و در کنار برنامههای اجرایی قرار گرفته است، عنوان کرد: این وزارتخانه برای مقابله با آسیبهای اجتماعی در فاز اول ۳۲ منطقه هدف را انتخاب کرده تا از ظرفیتهای دروندستگاهی و بروندستگاهی استفاده و دانشآموزان و خانوادهها را توانمند کند که در برابر آسیبها مقاوم باشند.
کاظمی با اشاره به چالشهای موجود در سبک زندگی و فضای آموزشی امروز، گفت: دانشآموزان در معرض آسیبهایی قرار دارند که هم از فضای مجازی و هم از تغییرات فضای حقیقی ناشی میشود. تابآوری دانشآموزان کاهش یافته و باید مهارتهای لازم برای مقابله با این آسیبها را به آنها و خانوادهها آموزش دهیم.
وی در خصوص کلاسهای جبرانی دانشآموزان بیان کرد: در خصوص برگزاری کلاسهای جبرانی پس از تعطیلات، در حال بررسی هستیم و نیاز به برگزاری این کلاسها داریم. پس از ارزیابی، تصمیم خواهیم گرفت که چه تعداد کلاسهای حضوری لازم است.
وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: این وزارتخانه خود را مسئول میداند که در زمینه ناترازیهای انرژی و آلودگیهای موجود، به کشور کمک کرده و در راستای آسایش و رفاه دانشآموزان و خانوادهها گام بردارد.
کاظمی با اشاره به نقش تشکلهای دانشآموزی و دانشگاه فرهنگیان در اجرای برنامهها و سیاستهای آموزشی و تربیتی ادامه داد: تشکلهای دانشآموزی و دانشگاه فرهنگیان میتوانند در تقویت برنامههای تربیتی و آموزشی نقش مهمی ایفا کنند.
ارسال نظر