پیشفروش بلیت اتوبوسهای بینشهری در خراسانرضوی ۲۵ درصد افزایش یافت
رییس اداره مسافر راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: ۵۵ درصد از فروش بلیت اتوبوسهای برون شهری در سفرهای اخیر نوروزی از طریق پیش فروش اینترنتی صورت گرفت که در مقایسه با سال گذشته رشد دستکم ۲۵ درصدی را نشان میدهد.

به گزارش مشهد فوری؛ مجتبی یعقوبی افزود: از ۲۴ اسفند پارسال تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴، یک میلیون و ۷۷۱ مسافر از مبدا شهرهای استان خراسان رضوی به مقاصد درون و برون استانی از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی جاده ای شامل اتوبوس، مینی بوس و سواری کرایه جابجا شده اند که ۵۱۶ هزار نفر از این مسافران اتوبوس را برای سفر برگزیده اند.
وی بیان کرد: در بازه زمانی یاد شده ۵۳۸ هزار مسافر از مبدا مشهد منتقل شده اند که سفر ۲۹۲ هزار نفر از طریق اتوبوس صورت گرفته که رشد ۲۶ درصدی در مقایسه با سال گذشته را نشان می دهد.
رییس اداره مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی ادامه داد: در مجموع ۵۵ درصد فروش بلیت اتوبوسهای نوروزی از طریق پیش فروش صورت گرفته که این رقم در نوروز ۱۴۰۳ و یا اربعین سال گذشته کمتر از ۳۰ درصد بوده است.
یعقوبی اظهار کرد: بر طبق هدف گذاری صورت گرفته ۸۰ درصد فروش بلیت اتوبوس های برون شهری باید به صورت پیش فروش انجام شود که با تداوم همین روند امیدواریم در نوروز ۱۴۰۵، سهم ۸۰ درصدی فروش اینترنتی بلیت اتوبوس محقق شود.
بر اساس اعلام استانداری خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۳ افزون بر ۶ میلیون مسافر به خراسان رضوی آمده اند که ۹۰ درصد با خودروی شخصی و بقیه با ناوگان حمل و نقل عمومی جاده ای، هوایی و ریلی به این استان سفر کرده اند.
ارسال نظر