شناسه خبر: ۱۶۴۳۳۷
لینک کوتاه کپی شد

اختصاص ۲۰ میلیارد ریال برای کاشت گیاهان بیابانی در تربت حیدریه

مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه گفت: جهاد کشاورزی تربت حیدریه سالانه بیش از ۲۰ میلیارد ریال برای کاشت گونه‌های مختلف گیاهی بیابانی در این شهرستان اختصاص می دهد.

اختصاص ۲۰ میلیارد ریال برای کاشت گیاهان بیابانی در تربت حیدریه

به گزارش مشهد فوری؛ علیرضا قادری، امروز در جلسه با بهره‌برداران حوزه کشاورزی و دامپروری شهرستان تربت‌حیدریه در محل سالن اجتماعات جهاد کشاورزی تربت‌حیدریه، اظهار کرد: باید توجه داشت که این شهرستان ۱۰ هزار هکتار کانون فرسایش بادی دارد و برای آن ردیف اعتباری خاصی در اعتبارات ملی اخصاص می یابد که این ردیف از سال ۹۸ برقرار شده است.

مدیر جهادکشاورزی تربت‌حیدریه گفت: بر اساس این ردیف سالانه ۲۰ میلیارد ریال برای کاشت گونه‌های گیاهی بیابانی به این شهرستان اختصاص می یابد که در کانون گرد و غبار در ۱۵ کیلومتری جنوب تربت حیدریه کاشته می شود.

وی درخصوص مصرف سوخت در این منطقه بیان کرد: می توان با نصب سامانه های موقعیت یاب، مصرف سوخت شهرستان را بهتر مدیریت کرد.

قادری افزود:هم اکنون هزار و ۷۰۰ دستگاه تراکتور و ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه تریلر در شهرستان از سوخت گازوئیل استفاده می‌کنند که در هر فصل۳ میلیون لیتر و سالانه ۱۳ میلیون لیتر مصرف بخش کشاورزی است.

وی سطح اراضی زراعی شهرستان تربت حیدریه را ۹۸ هزار هکتار عنوان کرد و گفت: از این میزان ۳۸ هزار هکتار وسعت اراضی آبی، ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار وسعت باغات و بقیه به صورت اراضی دیم و آیش زرایی است.

قادری تصریح کرد: ۳۹ محصول زراعی و باغی و دامی به وزن ۴۳۵ هزار تن در سال تولید داریم که از این مقدار، ۳۷۰ هزار تن به تولید محصولات زراعی اختصاص دارد.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌حیدریه میزان تولید محصولات دام و طیور شهرستان را ۶۵ هزار تن اعلام کرد و افزود: تعداد بهره‌برداران بخش کشاورزی ۱۹ هزار و ۵۰۰ نفر است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌حیدریه با بیان اینکه اکنون هزار و ۱۸۲ منبع آبی در تربت حیدریه داریم تصریح کرد: ۴۱۷ حلقه چاه داریم که ۳۵۰ حلقه آن عمیق و ۶۶ حلقه چاه نیمه عمیق هستند.

وی همچنین از قطع مکرر برق چاه‌های کشاورزی به عنوان مشکل اساسی کشاورزان این خطه یاد و اضافه کرد: بهره‌برداران این روزها برای آبیاری کشت پاییزه، آبیاری مزارع زعفران و باغ‌ها با این مشکل مواجه هستند که تداوم آن موجب کاهش تولید و عملکرد در واحد سطح و نیز خسارت به تاسیسات و چاه‌های کشاورزی می‌شود.

 

ارسال نظر