اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام را متوقف کنید ؟


7 آبان 1397 - 11:01
5bd6b73c0e046_5bd6b73c0e081
با قابلیت جدیدی که اخیراً به اینستاگرام اضافه شده است افرادی که شما را فالوو کرده اند می توانند متوجه زمان حضور و استفاده شما از این اپ شوند.

مشهد فوری/ با قابلیت جدیدی که اخیراً به اینستاگرام اضافه شده است به نام اشتراک گذاری وضعیت فعالیت که طی آن افرادی که شما را فالو کرده اند می توانند متوجه زمان حضور و استفاده شما از این اپ شوند. پس اگر در زمان آنلاین بودنتان، پیغام های دایرکت آنها را نادیده بگیرید ممکن است باعث دلخوری آنها شود. خوشبختانه راهی برای غیرفعال کردن قابلیت اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام وجود دارد تا شما بتوانید حریم خصوصی خود را حفظ کنید.

 اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام را متوقف کنید

اطلاعات مربوط به حضور شما، در حال حاضر در بخش پیام های دایرکت اینستاگرام نمایش داده می شود، همانطور که می دانید در این بخش شما بطور خصوصی با طرف مقابلتان چت می کنید و با قابلیت جدیدی که اخیرا به اینستاگرام اضافه شده است ( اشتراک گذاری وضعیت فعالیت ) می توانید ببینید او چند دقیقه پیش از برنامه استفاده کرده است یا اگر یکی از افراد لیست شما هم اکنون در حال استفاده از اینستاگرام باشد شما عبارت Active Now را مشاهده خواهید کرد. اگر نمی خواهید وضعیت فعالیت شما نیز در اکانت های مخاطبین نمایش داده شود، می توانید به راحتی اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام را غیر فعال کنید. البته با غیر فعال کردن این گزینه شما نیز دیگر نمی توانید زمان حضور دوستانتان را ببینید.

ادامه با نحوه غیر فعال کردن اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام ( ACTIVITY STATUS) با ما همراه باشید.
۱- اینستاگرام را باز کنید و روی profile ضربه بزنید

۲- روی آیکن سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.

۳- به پایین اسکرول کنید و گزینه Show Activity Status را غیرفعال کنید.

 

با قابلیت جدیدی که اخیراً به اینستاگرام اضافه شده است افرادی که شما را فالوو کرده اند می توانند متوجه زمان حضور و استفاده شما از این اپ شوند.

پایگاه خبری مشهد فوری (mashhadfori.com)

5bd6b73c0e046_5bd6b73c0e081
7 آبان 1397 - 11:01

مشهد فوری/ با قابلیت جدیدی که اخیراً به اینستاگرام اضافه شده است به نام اشتراک گذاری وضعیت فعالیت که طی آن افرادی که شما را فالو کرده اند می توانند متوجه زمان حضور و استفاده شما از این اپ شوند. پس اگر در زمان آنلاین بودنتان، پیغام های دایرکت آنها را نادیده بگیرید ممکن است باعث دلخوری آنها شود. خوشبختانه راهی برای غیرفعال کردن قابلیت اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام وجود دارد تا شما بتوانید حریم خصوصی خود را حفظ کنید.

 اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام را متوقف کنید

اطلاعات مربوط به حضور شما، در حال حاضر در بخش پیام های دایرکت اینستاگرام نمایش داده می شود، همانطور که می دانید در این بخش شما بطور خصوصی با طرف مقابلتان چت می کنید و با قابلیت جدیدی که اخیرا به اینستاگرام اضافه شده است ( اشتراک گذاری وضعیت فعالیت ) می توانید ببینید او چند دقیقه پیش از برنامه استفاده کرده است یا اگر یکی از افراد لیست شما هم اکنون در حال استفاده از اینستاگرام باشد شما عبارت Active Now را مشاهده خواهید کرد. اگر نمی خواهید وضعیت فعالیت شما نیز در اکانت های مخاطبین نمایش داده شود، می توانید به راحتی اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام را غیر فعال کنید. البته با غیر فعال کردن این گزینه شما نیز دیگر نمی توانید زمان حضور دوستانتان را ببینید.

ادامه با نحوه غیر فعال کردن اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام ( ACTIVITY STATUS) با ما همراه باشید.
۱- اینستاگرام را باز کنید و روی profile ضربه بزنید

۲- روی آیکن سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.

۳- به پایین اسکرول کنید و گزینه Show Activity Status را غیرفعال کنید.

 

22

نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد.
  • پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.