شناسه خبر: ۵۶۹۴۳
لینک کوتاه کپی شد

یک‌دست بودن شورای جدید نباید اتاق شیشه ای شورا را کدر کند/مطابق قانون باید به شکایت‌ها درباره انتخابات رسیدگی

عضو شورای شهر مشهد با بیان اینکه یکدست بودن اعضای شورای پنجم هم فرصت و هم تهدید است، تاکید کرد: یک‌دست بودن شورای جدید نباید اتاق شیشه ای شورا را کدر کند.

یک‌دست بودن شورای جدید نباید اتاق شیشه ای شورا را کدر کند/مطابق قانون باید به شکایت‌ها درباره انتخابات رسیدگی

سید جلال فیاضی عضو شورای شهر مشهد در خصوص انتخابات شورای شهر مشهد و عدم تایید انتخابات از سوی هیئت نظارت به خبرنگار ما گفت: قطعا نمی‌شود در مورد درستی و نادرستی شکایات نظر داد اما با وجود اینکه بعد از انتخابات، زمان بررسی شکایات است، زمانبندی رسیدگی به شکایات از طرف هیات نظارت تمام شده است.

وی با بیان اینکه اختلاف نظر هیات اجرایی و هیات نظارت وجود دارد، افزود: حق این است که مسیر قانونی کار طی شود و به شکایات رسیدگی شود اما من نمی‌توانم قضاوت کنم که شکایت‌ها وارد است یا نیست.

عضو شورای شهر مشهد با بیان اینکه باید مسیر قانونی طی شود، ادامه داد: مسیر قانونی این است که بخشی از صندوق‌ها بازشماری شود، اگر بازشماری تغییر قابل توجهی داشته باشد این بازشماری ادامه می‌یابد و من امیدوارم که هرچه سریعتر هم هیات اجرایی و هم هیات نظارت با همکاری همدیگر بازشماری را انجام دهند اما باید توجه داشت، زمان نباید طولانی شود.

فیاضی تصریح کرد: گذشت زمان می‌تواند تاثیرات منفی هم بر منتخبین و طرفدارنشان و هم در منتقدین و طرفدارانشان بگذارد و برای اینکه این اتفاق نیفتد، باید هیات نظارت و هیات اجرایی رسیدگی و پیگیری‌های قانونی را انجام دهند و سریع‌تر اعلام کنند.
وی با اشاره به توافق مبنی بر شمارش پلکانی گفت: اگر اختلافی وجود دارد، باید زودتر رفع شود، فرض کنید تعدادی از صنددق آرا را با توافقی که دارند بشمرند و اگر واقعا اتفاق معناداری نیفتاد، اعلام نظر بکنند اما اگر اتفاق معناداری افتاد یک تعدادی صندوق دیگر را شمارش کنند و این روالی است که در قانون هم پیش‌بینی شده است.

عضو شورای شهر خاطرنشان کرد: اشکالی که در فرهنگ سیاسی و اجتماعی ما وجود دارد ، این است که ما یا زود قضاوت می‌کنیم یا در حالی که در مقام قضاوت نیستیم قضاوت می‌کنیم؛ بنده اطلاعاتی ندارم و اسناد شاکیان را ندیدم از آن طرف هم نظر هیات اجرایی را ندیدم، بنابراین تنها حرفی که می‌توانم بگویم این است که بدون اینکه قضاوتی شود که آیا تغییری اتفاق می‌افتد یا نه باید شکایات به صورت قانونی رسیدگی شود اما با توجه به تجربیات من در سال‌های گذشته، ساختار انتخاباتی ما امکان تخلف معنادار را فراهم نمی‌کند اما همه چیز ممکن است و به هر حال ساختار ها هم باید بررسی شود.

انتهای پیام/

22

ارسال نظر