احتمال خطا در اعلام وضعیت آبی کرونایی مشهد وجود دارد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اگرچه وضعیت مشهد در نرم افزار ماسک آبی شده است اما با شواهد موجود احتمال خطا در رنگ بندی کرونایی این کلانشهر وجود دارد.

به گزارش مشهد فوری ، دکتر مهدی قلیان اول اظهار کرد: در حال مکاتبه با متولیان نرم افزار «ماسک» پیرامون وضعیت آبی مشهد هستیم، چراکه در هفتههای اخیر شاهد کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی، افزایش تجمعات و رفت و آمدها بودهایم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزایش شیب ملایم موارد بستری روزانه ناشی از کرونا در خراسان رضوی خبر داد و گفت: در حال حاضر مراجعان سرپایی دارای علائم مشکوک نیز به میزان حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است.
وی تاکید کرد: در رنگبندی جدید ماسک، شهر کاشمر هم نارنجی شده است درصورتی که شهرهای همجوار مانند خلیلآباد، بردسکن و کوهسرخ همان شرایط را دارند اما همچنان در وضعیت زرد کرونایی هستند.
قلیان گفت: رنگ آبی مشهد و نارنجی کاشمر با توجه به مستندات موجود مورد اعتراض است و بنابراین مجددا آمار را ارسال کردیم تا درباره وضعیت شهرها بازبینی صورت گیرد.
عصر روز گذشته مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرده بود: بر اساس رنگ بندی جدید نرم افزار ماسک، وضعیت شهر مشهد از نظر شیوع کرونا با کاهش تعداد مبتلایان به این ویروس از زرد به آبی تغییر یافت.
منبع: ایرنا
326
ارسال نظر