شناسه خبر: ۱۵۷۴۸۸
لینک کوتاه کپی شد

کسب رتبه یک تربیت بدنی توسط دختر مشهدی/استفاده از تلفن همراه را محدود کنید

مرداد ماه سال جاری کنکور فنی‌و‌حرفه‌ای در سراسر کشور برگزار شد که بیش از 130 هزار متقاضی در شاخه‌های متفاوت شرکت کردند، که در رشته تربیت بدنی دختر مشهدی حائز کسب رتبه یک این رشته شد.

کسب رتبه یک تربیت بدنی توسط دختر مشهدی/استفاده از تلفن همراه را محدود کنید

ستوده مهبود، رتبه یک تربیت بدنی در گفت‌وگو با مشهد فوری اظهار کرد: خوشحالم که توانستم بعد از گذشت یک سال نتیجه زحماتم را کسب کنم می‌توانم بگویم کنکور یکی از مراحل نسبتا دشوار زندگی من بود، چرا که یک سال تمام همه تمرکز خود را روی درس گذاشتم و از موضوعات غیر مرتبط دوری کردم.

رتبه یک تربیت بدنی در خصوص استفاده از فضای مجازی و تلفن همراه بیان کرد: سعی کردم خود را از حواشی و فضای مجازی دور کنم تا بتوانم نتیجه دلخواهم را کسب کنم، چرا که هنگام درس خواندن اگر بخواهیم ذهن خود را درگیر موضوعات دیگر کنیم، تمرکز نخواهیم داشت، توصیه من برای تمامی دانش‌آموزان کنکوری این است در مدتی که برای کنکور درس می‌خوانند استفاده از تلفن همراه را محدود کنند.

وی افزود: طبق برنامه من از تابستان گذشته هشت تا یازده ساعت درس خواندن را آغاز کردم و در این بین ورزش هم می‌کردم، اما در ماه‌های نزدیک به کنکور همه چیز را تعطیل کردم و فقط درس خواندم.

مهبود گفت: با توجه به اینکه به رشته‌های فنی‌و‌حرفه ای در تمامی نقاط کشور توجه کمتری می‌شود و خدمات آموزشی محدودی در اختیارمان قرار می‌گرفت، من مجبور بودم کمبود خدمات آموزشی را با تلاش بیشتر خود جبران کنم و به عقیده من باید خودمان برای رسیدن به اهدافمان تلاش کنیم.

رتبه یک کنکور بیان کرد: از مشاور ارزشمندم که در این مدت راهنمایی‌های مفیدی در اختیارم قرار داد تشکر می‌کنم، چرا که بیشتر رشته‌های فنی‌و‌حرفه ای از جمله تربیت بدنی نیاز است که از شخص متخصص در آن رشته بتوانیم مشاوره و راهنمایی بگیریم و هر فردی اطلاعات لازم را ندارد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه تلاش و پشتکار باعث موفقیت می‌شود، افزود: از حمایت‌های مادرم که با وجود تمام مشغله‌های خودش در کنارم بود و همچنین بقیه خانواده‌ام که در هر شرایطی حمایتم کردند تشکر می‌کنم و امیدوارم زحمت‌شان را جبران کنم.

منبع: مشهد فوری

345

  • فائزه قاسمیان ارسالی در

    خواهش میکنم عزیزم منم ازموفیتت خیلی خوشحال شدم ویکسالی که کنارت بودم دخترموفق من❤

    • سارا ملکی ارسالی در

      سلام وققتتون ببخیر میتونم یک ادرس یا شماره جهت هماهنگی برای مشاوره با شما داشته باشم؟!
      ممنون میشم اگ جوابگو باشید

ارسال نظر