شناسه خبر: ۱۵۵۰۲۴
لینک کوتاه کپی شد

وزش باد شدید پدیده غالب خراسان رضوی در هفته جاری است

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: وزش باد شدید بطور متناوب پدیده غالب این استان طی هفته جاری است.

وزش باد شدید پدیده غالب خراسان رضوی در هفته جاری است

به گزارش مشهد فوری ، مرتضی اثمری افزود: وزش باد تا پایان هفته‌ جاری بویژه در مناطق بادخیز خراسان رضوی ادامه دارد اما در روزهای دوشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه این هفته شدت بیشتری می گیرد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: فردا بارشهای پراکنده باران در نواحی مرتفع شمالی خراسان رضوی پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: شب گذشته در مشهد حدود یک میلیمتر باران گزارش شده است.

اثمری با اشاره به روند افزایش نسبی دمای هوای خراسان رضوی در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته جاری افزود: بیشینه دمای هوای امروز مشهد ۲۵ درجه سلسیوس پیش بینی شده که فردا به ۲۷ درجه می رسد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: کمینه دمای هوای مشهد نیز طی این مدت از ۱۱ به ۱۳ درجه سلسیوس می رسد.
فریمان با کمینه دمای پنج درجه سلسیوس و مه‌ولات با بیشینه دمای هوای ۲۹ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای خراسان رضوی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
بیشترین شدت وزش باد طی این مدت در شهرستان بردسکن با سرعت ۵۰ کیلومتر در ساعت گزارش شده است.

منبع: ایرنا

325

ارسال نظر