شناسه خبر: ۱۵۳۴۴۲
لینک کوتاه کپی شد

شکارچی متخلف محکوم به ساخت مستند حیات وحش شد

مدیرکل محیط زیست خراسان رضوی، از صدور یک حکم قضایی جالب توجه درخصوص یک متخلف شکار و صید در این استان خبر داد.

شکارچی متخلف محکوم به ساخت مستند حیات وحش شد

به گزارش مشهد فوری ، تورج همتی با اشاره به اینکه صدور احکام جایگزین حبس از مهم‌ترین دستاورد‌های قانون مجازات اسلامی است که دست قضات را برای صدور حکم‌هایی غیر از حبس باز گذاشته، اظهار داشت: از آغاز اجرای این قانون تاکنون قریب 100 متخلف در حوزه‌های شکار و صید، تهدید علیه بهداشت عمومی و تخریب محیط زیست در خراسان رضوی به روش جایگزین حبس مجازات شده‌اند.

مدیرکل محیط زیست خراسان رضوی افزود: اخیراً نیز دو متخلف به جرم شکار و صید در فصول غیر مجاز و حمل و نگهداری اسلحه و مهمات غیرمجاز در جغتای با حکم مرجع قضایی، یکی به انجام ۲۷۰ ساعت خدمات عمومی رایگان درحوزه آموزش و دیگری تهیه و تولید دو فیلم مستند ۳۰ دقیقه‌ای با موضوع حیات وحش جغتای و شکار غیرمجاز و مصاحبه با شکارچیان غیرمجاز در این شهرستان با رعایت تمامی استاندارد‌های لازم برای ساخت یک مستند با قابلیت پخش از شبکه های مستند و استانی محکوم شدند.

وی ادامه داد: انجام خدمات رایگان در ادارات حفاظت محیط زیست و مناطق تحت مدیریت، کاشت نهال، خلاصه برداری کتب زیست محیطی، نگارش مقاله‌های مرتبط، ساخت فیلم مستند از طبیعت و حیات وحش، پاکسازی طبیعت در تفرجگاه‌ها و اماکن عمومی و شرکت در کلاس‌های آموزشی مربوطه از مهم‌ترین عناوین احکام سبز صادره در خراسان رضوی بوده است.

بر اساس گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، همتی به تاثیر مثبت حکم مجازات جایگزین حبس در جامعه اشاره کرد و گفت: صدور این قبیل احکام، در کاهش یا تکرار نشدن جرم نقشی موثر ایفا می‌کند، ضمن اینکه این قبیل مجازات‌ها می‌تواند هم به نفع مجرم و هم به نفع جامعه و خانواده واقع شود، با کاهش تبعات ناشی از حبس، تاثیر خوبی در فرد داشته باشد ضمن اینکه فرصتی دوباره برای بازگشت به زندگی سالم برای مجرم را فراهم می‌کند.

318

ارسال نظر