شناسه خبر: ۱۵۹۷۱۲
لینک کوتاه کپی شد

 توهم ناشی از مواد مخدر باعث جنایت هولناک در تهران شد

مرد میانسالی در تهران که به خاطر توهم ناشی از مصرف موادمخدر همسرش را به قتل رسانده بود، دستگیر شد.

 توهم ناشی از مواد مخدر باعث جنایت هولناک در تهران شد

به گزارش مشهد فوری ، مرد میانسالی در تهران که به خاطر توهم ناشی از مصرف موادمخدر همسرش را به قتل رسانده بود، دستگیر شد.

چند روز قبل مرد 50 ساله‌ای به یکی از کلانتری‌های غرب استان تهران رفت و پرده از جنایتی هولناک برداشت.

قاتل به افسر کلانتری اظهار کرد: دیشب با همسرم سر موضوعی دعوا کردیم و آنقدر عصبانی شدم که شروع به کتک زدن او کردم اما ناگهان به خاطر ضربه‌هایی که به سرش زدم از هوش رفت و متوجه شدم دیگر نفس نمی‌کشد.

پس از این اعتراف تیم جنایی راهی خانه مرد میانسال شد و به محض ورود به خانه جسد مقتول را داخل اتاق پذیرایی پیدا کردند. به دستور بازپرس کشیک قتل، جسد به پزشکی قانونی منتقل شد.

قاتل در تشریح ماجرا گفت: سال‌هاست که اعتیاد دارم و هر نوع ماده مخدری که به دستم برسد مصرف می‌کنم این اواخر هم شیشه می‌کشیدم اما بعد از مصرف مواد دچار توهم می‌شدم به قدری اعتیاد زندگی‌ام را تحت تأثیر قرار داده بود که دیگر دوست و فامیل به خاطر رفتار و حرکات من با ما رفت و آمد نمی‌کردند و همسرم می‌گفت اعتیاد تو باعث شده همه با ما قطع رابطه کنند.

وی بیان کرد: از چند هفته قبل هم مدام فکر می‌کردم همسرم به من خیانت می‌کند و با هم سر این موضوع دعوا می‌کردیم و کتکش می‌زدم این روزهای آخر به حدی آزار می دیدم که دیگر تحمل نداشتم. روز حادثه وقتی همسرم در خانه کار می‌کرد به سراغش رفتم و دوباره موضوعی را بهانه کردم و او را کتک زدم؛ صدایی در سرم می‌پیچید و به من می‌گفت باید همسرم را بکشم بعد هم آنقدر به سرش ضربه زدم که جان باخت.

بدنبال اعتراف‌های این متهم، وی به اتهام قتل عمد بازداشت شد.

منبع: روزنامه ایران

345

ارسال نظر