شناسه خبر: ۱۵۸۰۷۸
لینک کوتاه کپی شد

دختر نوجوانی که با انبردست توسط پدرش مورد آزار قرار گرفت

با توجه به ماجرای کودک آزاری دختر 16 ساله مشهدی که توسط پدرش بوسیله کمربند و انبردست مورد آزار قرار گرفت به پزشک قانونی معرفی شد.

دختر نوجوانی که با انبردست توسط پدرش مورد آزار قرار گرفت

به گزارش مشهد فوری ، با توجه به ماجرای کودک آزاری دختر 16 ساله مشهدی که توسط پدرش بوسیله کمربند و انبردست مورد آزار قرار گرفت به پزشک قانونی معرفی شد.

دختر 16 ساله‌ای که آثار کتک کاری بر نقاط مختلف پیکرش مشهود بود با بیان اینکه پدرم روزگار ما را سیاه کرده است به مشاور و مددکار اجتماعی کلانتری پنجتن مشهد اظهار کرد: از روزی که چشم باز کردم پدرم را در حال مصرف مواد مخدر دیدم اما آن روزها مواد مخدر سنتی مصرف می‌کرد و می‌توانست با کارگری مخارج خانواده 6 نفره ما را تامین کند اما از روزی که به خاطر گران شدن مواد مخدر سنتی به مصرف شیشه و کریستال روی آورد دیگر اوضاع زندگی ما نیز به هم ریخت چرا که بعد از مصرف مواد دچار توهم می‌شد و همه اعضای خانواده را کتک می‌زد.

این دختر در ادامه افزود: خیلی زود آثار اعتیاد بر چهره پدرم نمایان شد و دیگر هیچ کس حاضر نبود او را برای کارگری استخدام کند به همین دلیل همواره بیکار بود تا اینکه ناچار شد با جمع آوری زباله روزگار بگذراند با این حال همان درآمد اندکش نیز صرف تهیه مواد مخدر می‌شد مخارج خانواده ما از طریق کمک اطرافیان و برخی خیران تامین می‌شد از طرفی مادرم نیز به خاطر بیماری ناشناخته‌ای که دارد نمی‌تواند در بیرون از منزل کار کند چرا که با کوچک‌ترین تلاشی دچار ضعف و بدحالی می‌شود.

این دختر نوجوان گفت: کارت پرداخت یارانه را نیز به صاحبخانه داده‌ایم تا حداقل آواره کوچه و خیابان نشویم در این شرایط 3 برادرم که از من کوچک‌تر هستند ترک تحصیل کرده‌اند و من هم مجبورم مانند آن‌ها درس و مدرسه را رها کنم تا حداقل بتوانم با کارکردم در خارج از منزل پول داروهای مادرم را تامین کنم و مرهمی بر زخم‌های دلش باشم.

دختر مشهدی افزود: حدود 2 هفته قبل بود که پدرم پس از مصرف مواد مخدر من و مادرم و یکی از برادرانم را با کمربند و انبردست طوری کتک زد که هنوز آثار آن در نقاط مختلف پیکرم وجود دارد. او حتی در منزل را قفل می‌کند و گوشی‌های تلفن را می‌گیرد تا نتوانیم با پلیس 110 تماس بگیریم با این حال می‌دانم او حال طبیعی ندارد و نمی‌خواهم اذیت بشود با همه بدی‌ها و رفتارهای نامناسبش باز هم پدرم است و دوست دارم روزی مانند همسن و سالانم از داشتن پدری سالم لذت ببرم و طعم در کنار او بودن را بچشم.

با توجه به ماجرای کودک آزاری این دختر 16 ساله به پزشکی قانونی معرفی شد و سپس با صدور دستوری از سوی سرهنگ غلام علی مالداری (رئیس کلانتری پنجتن مشهد) و با هماهنگی‌های قضایی مقدمات لازم برای انتقال پدر وی به مرکز ترک اعتیاد فراهم شد تا مدتی بعد این مرد معتاد از چنگال مخوف اعتیاد رهایی یابد و به آغوش خانواده‌اش باز گردد.

منبع: روزنامه خراسان

345

ارسال نظر