معاون استانداری خراسان رضوی خواستار شد:
جلوگیری از بلاتکلیفی اسکان زائران نوروزی
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: اطلاع رسانی لازم در خصوص اسکان زائران و ساماندهی اسکانهای شخصی در نوروز ۱۴۹۲ باید هرچه زودتر صورت بگیرد

به گزارش مشهدفوری و به نقل از ستاد خبری قرارگاه خدمات سفر شهرستان مشهد در نوروز۱۴۰۲، حجت الاسلام و المسلمین حجت گنابادی نژاد در نشست هماهنگی دستگاه های اجرایی با تاکید بر این مطلب افزود: ظرفیت اسکان زائران درهتل ها، هتل اپارتمان، مهمان پذیر ها، اسکان های اضطراری و... هرچه سریع تر به مردم اطلاع رسانی شود و با توجه به سازماندهی اسکان های شخصی نیز اقدام لازم جهت معرفی آنها صورت گیرد تا در ایام نوروززائران دچار بلاتکلیفی نشوند.
وی با اشاره به طرح «هممحله امام رضا(ع)» که در ایام دهه پایانی ماه صفر اجرا شده بود، خاطر نشان کرد: تجربه موفق دو طرح «هممحله امام رضا(ع)» و «در مسیر بهشت» که در ایام پایانی ماه صفر اجرا شد، در نوروز 1402 نیز میتواند مفید باشد.
گنابادی نژاد افزود: اجرای این دو طرح می تواند در موضوع اسکان زائران نوروزی مفید باشد.
منبع: اخبار مشهد
368
ارسال نظر