به گزارش مشهد فوری، محمد مرادی بیناباج گفت: به علت مخالفت اعضای شورای فرهنگی دانشگاه خیام، اکران فیلم "به وقت شام" برای دانشجویان لغو شد.
وی افزود: تحرکات و التهابات اخیر منطقه و اهمیت حضور نظامی ایران در سوریه، نمایش رشادت سربازان و جوانان ایرانی در مقابله با تکفیریها در منطقه و حمایت از این فیلم به عنوان یک تولید رسانهای داخلی و روشنگر، از مهمترین توضیحاتی بود که برای ضرورت اکران این فیلم به اعضای شورای فرهنگی بیان شد.
مسئول حوزه بسیج دانشحویی شهدای خیام ضمن اظهار تاسف از پاسخ اعضای شورای فرهنگی این دانشگاه، بیان کرد: در نهایت پس از توضیحاتی که بیان کردیم، تصمیم دانشگاه بر این شد که در آیندهای نزدیک دانشجویان میتوانند لوح فشرده این فیلم را تهیه کنند و در منزل به تماشای آن بپردازند!
مرادی بیناباج تصریح کرد: بنا بر فرمایش رهبر معظم انقلاب، ما تسلیم این تصمیم غیرفرهنگی این دانشگاه نمیشویم و بهدنبال اختصاص اکران خصوصی فیلم " به وقت شام" در یکی از سینماهای شهر برای دانشجویان دانشگاه خیام هستیم.
وی افزود: جای تاسف است، در حالی که کشورهای دیگر مانند ژاپن، این فیلم را خریداری کردهاند، مسئولین فرهنگی یک دانشگاه، اکران آن را تحت تاثیر مسائل حزبی، ممنوع اعلام کنند.